General Questions & Feedbackhttps://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedbackarc|communityShare Drilldown reporthttps://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/share_drilldown_report<div><p>Hi Everyone,<br><br>I have a report that contains the <strong>Drilldrown()</strong> function and opens another report.<br><br>Is it possible that the report opened by "Drilldown" can be exported in <strong>Longview Engage</strong> (Share<strong> </strong>&gt; Share Current Report)? Only the main report appears as active.</p><p>Share Simple Report:</p><p><img src="/.api2/binaries/QK3sjpu4VF/thumbnails/share_engage1.png?width=300" style="width: 300px;" alt="share_engage1.png" class="fr-fic fr-dib" data-ig-embed-key="QK3sjpu4VF" data-src="/.api2/binaries/QK3sjpu4VF/thumbnails/share_engage1.png?width=300"></p><p>Share Drilldown Report (desired):</p><p><p>Thanks,</p><p><br></p></div>Cesar GomezThu, 09 May 2019 13:19:58 -0400https://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/share_drilldown_reportEngage Settingshttps://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/engage_settings<div><p>Hi Everyone,<br><br>It is possible to define the default domain?<br><br>In the Product Documentation "arcplan 8 Engage - Administration Guide" appear a setting "<strong>defaultLoginDomain</strong>" but i don't understand how it works?<br><br>by the way, ¿Exists a document "Engage - Administration Guide" for Longview Analytics?<br><br><br>Thanks,</p></div>Cesar GomezMon, 06 May 2019 15:07:44 -0400https://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/engage_settingsENCRYPT / DECRYPT with AEShttps://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/encrypt__decrypt_with_aes<div><p>Hi Everyone,</p><p>I have already my data with AES Encryption, I Try decrypt using the function:<br><br><strong>DECRYPT (</strong> [OBJ1] ; [OBJ2] ; AES <strong>)</strong><br><br>Where:<br>OBJ1: is my encrypted data<br>OBJ2: is my user-defined key<br><br>but, how does it work the functions ENCRYPT() / DECRYPT():<br><br><strong>Algorithm??:</strong><br>AES-128<br>AES-192<br>AES-256<br><strong><br>Mode??:</strong><br>ECB (Electronic CodeBook)<br>CBC (Cipher Block Chaining)<br>CFB (Cipher…</p></div>Cesar GomezMon, 15 Apr 2019 18:35:00 -0400https://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/encrypt__decrypt_with_aesAdmin Console App Install Errorhttps://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/admin_console_app_install_error<div><p>Hi,</p><p>I installed Longview Fall 2018 on a new server and am attempting to deploy an app. I coped the application directory locally to the server and in the Admin Console, went to publish the app (selecting the application.apa file in the MORIS directory). MORIS is the name of the application. However, I get the following error. This happens for…</p></div>Nathan PolselliWed, 27 Mar 2019 10:53:57 -0400https://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/admin_console_app_install_errorLongview 10 USERNAME() Functionhttps://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/longview_10_username_function<div><p>Hi,</p><p>I was wondering if the USERNAME() function has changed at all in Longview 10?</p><p>I'm currently using this function for a client that is on arcplan 8.6 and it returns the logged in windows user (ie: AD username) just fine. However, in Longview 10, it is returning the name of the "Longview Analytics Server" user. I have the service set to log in as a…</p></div>Nathan PolselliFri, 08 Mar 2019 09:14:11 -0500https://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/longview_10_username_functionCGI Configuration Errorhttps://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/cgi_configuration_error<div><p>Hi ArcCommunity,<br>I'm trying to install the latest Longview Analytics 10 Fall release, but I'm getting a CGI error that I haven't seen before. I get this when accessing the URL: <a href="http://tst-lngvw-01/Longview/10/SMART/">http://tst-lngvw-01/Longview/10/SMART/</a></p><p><img class="fr-dib" src="/.api2/binaries/do6tkQialu/thumbnails/pastedImage?width=202&amp;height=138" style="width: 202px; height: 138.033px;" alt="Pasted Image" data-ig-embed-key="do6tkQialu" data-src="/.api2/binaries/do6tkQialu/thumbnails/pastedImage?width=202&amp;height=138"></p><p>Does anyone know what settings need to change here? I have the following config details in IIS:</p><p><p>These are details from Longview Admin…</p></div>Nathan PolselliMon, 11 Feb 2019 16:43:01 -0500https://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/cgi_configuration_errorAn internal error occuredhttps://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/an_internal_error_occured<div><p>Hi all</p><p>There are already three users who had met this message (in the attached file) in random screens of Arcplan. For now, the temporary solution is to delete the user role in user management in ArcplanT then regive them. Do you have any idea about possible causes and solutions?</p><p>Thanks for your answers</p></div>Franz AhossiTue, 13 Nov 2018 10:58:14 -0500https://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/an_internal_error_occuredFixed Header in Reporthttps://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/fixed_header_in_report<div><p>Hi, </p><p>I am looking to create a report with fixed header and the body of the report can be scroll-able to show the data in Longview 10. The design will be similar to a Web Page. </p><p>The idea is to have the header intact, even if the user navigate across reports or modules to provide the user a Web Site experience. </p><p>Do share your thoughts and if this…</p></div>Anand ShanmugamTue, 11 Sep 2018 07:26:53 -0400https://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/fixed_header_in_reportGETMETADATAhttps://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/getmetadata<div><p>I have a cell that I want to convert to a symbol. I know there is GETMETADATA but that does not seem to be working.</p><p>Does anyone have a good working example. </p><p>I am connection to Longview</p><p><br></p><p>thanks</p></div>Sahar UddinFri, 23 Mar 2018 10:47:58 -0400https://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/getmetadataFarbe im Frameworkhttps://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/farbe_im_framework<div><p>Hallo zusammen, </p> <p>gibt es eine Möglichkeit im Framework die Farbe z.B. von Header zu ändern?</p> <p>Danke &amp; lg</p> <p>Kenan</p> <p><br></p></div>Kenan MemicWed, 14 Feb 2018 09:39:31 -0500https://community.arcplan.com/forums/generalgeneralinquiriesfeedback/farbe_im_framework